info@vthz.nl

Over ons

Gelegen te midden van de prachtige omgeving van park Zuidbroek, bieden wij een thuis aan liefhebbers van tuinieren en sociale verbinding. Ons complex, bestaande uit maar liefst 86 tuinen, vormt een oase van groen in de gemeente Apeldoorn.

Wat ons bijzonder maakt, is niet alleen de schoonheid van onze tuinen, maar ook de levendige gemeenschap die hier bloeit. Onze vereniging draait volledig op de inzet van vrijwilligers, en we moedigen al onze leden aan om actief deel te nemen aan het verenigingsleven.

Bij VTHZ draait het niet alleen om tuinieren; het sociale aspect is minstens zo belangrijk. We geloven in het creëren van een warme en gastvrije omgeving waarin vriendschappen kunnen groeien. Zo organiseren we regelmatig gezellige activiteiten, zoals het traditionele zaterdagochtend koffiemoment, maandelijkse borrels en een verscheidenheid aan workshops gedurende het jaar.

Maar ook buiten het tuinseizoen valt er genoeg te beleven bij VTHZ. Tijdens de wintermaanden kunt u deelnemen aan onze kaartavonden, terwijl in de zomer het terrein zich leent voor ontspannen spelletjes jeu de boules onder de warme zonnestralen.

Of u nu een doorgewinterde tuinier bent of een starter die voor het eerst op zoek is naar een plek om het tuinieren te ontdekken en om nieuwe mensen te ontmoeten, bij de Moestuinvereniging VTHZ bent u van harte welkom! Ontdek de ons mooie complex, deel uw passie met gelijkgestemden en bouw mee aan onze levendige vereniging. We kijken ernaar uit u te verwelkomen!